Senast uppdaterad: 07/20/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Studie - och yrkesvägledning


Studie och yrkesvägledning

Funderar du på ett nytt yrke eller om du har rätt behörighet för högre studier eller arbetsmarknaden? Bor du i Boden kan du komma till Lärcentrums studie- och yrkesvägledare med dina frågor.

Vi kan vara ett stöd för dig om du har tankar och funderingar kring framtida yrkesval eller studier. Vägledning handlar om vem du är, dina personliga egenskaper, intressen och kunskaper och hur du kan använda din kapacitet för att nå dina mål.

Tidsbokning
Boka en tid för enskilt vägledning med någon av oss om du t ex vill planera dina studier/upprätta en individuell studieplan, ha hjälp med betygsvärderingar, ansökan till högre studier, ha hjälp med ansökan till CSN, diskutera studie- och yrkesval m.m.

Telefon: 0921-627 52
E-post: studievagledare@edu.boden.se

E-post

Då våra studie- och yrkesvägledare ofta sitter med besök är mejl oftast det snabbaste
sättet att komma i kontakt med oss. Har du en specifik fråga eller vill bli uppringd kan du mejla oss direkt på studievagledare@edu.boden.se I andra änden finns alltid en vägledare som kan ge svar eller vidare information. Här kan du också få hjälp med att boka en tid eller på tips på kontakter du kan ta själv för att få svar.

Drop-in tider

Vi erbjuder drop-in tider två gånger per vecka för kortare ärenden och frågor

Måndag 12,30 - 14,30 
Torsdag 8,30 - 10,00

OBS! Eventuella förändringar i drop-in tiderna annonseras på vuxenutbildningens sida Här��ppnas i nytt f��nstersamt på Lärcentrums facebooksida. 

Besöksadress: Garnisonsgatan 21. Vi sitter i gamla Sandenskolan.


Genvägen