Senast uppdaterad: 12/16/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
 

Vi söker planarkitekt


Bodens kommun rekryterar Planarkitekt

Samhällsbyggnadskontoret har en viktig roll för att uppnå kommunens vision om 30 000 invånare och vi arbetar aktivt med att öka vår kommuns attraktivitet. Samhällsbyggnadskontoret har cirka 30 medarbetare och är uppdelat i tre sektioner, där en processledare leder arbetet i respektive sektion. Vi söker nu en planarkitekt till Samhällsbyggnadskontorets sektion mark och plan. På sektionen arbetar i dagsläget 8 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Som planarkitekt kommer du att arbeta med många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer i huvudsak att arbeta med detaljplanering men även frågor som rör kommunens mer övergripande utvecklingsplan.

Du ska självständigt driva detaljplaneärende från programidé till antagande. Du har också en del i arbetet med genomförandet tillsammans med övriga kollegor inom sektionen.

Vi söker dig som är planarkitekt, samhällsplanerare, landskapsarkitekt eller har annan likvärdig bakgrund med några års arbetslivserfarenhet samt som har minst tre års utbildning från högskola eller universitet. Du förväntas kunna arbeta självständigt, vara drivande och ha goda kunskaper i CAD och GIS. Du ska vidare ha kunskaper inom plan- och bygglagstiftningen samt miljöbalken. Arbetet som planarkitekt kräver att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi på sektionen mark och plan har många utmanande och spännande projekt som vi jobbar med både enskilt och tillsammans i projektgrupper och det är därför viktigt att du både kan driva arbetet självständigt men också som en i laget.

Förutom utbildning och arbetslivserfarenhet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

Kontakt

Ansök på experis.se��ppnas i nytt f��nster ( JobbID 1089469) . För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 – 853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart du kan, dock senast den 8 januari.

Välkommen med din ansökan!


Genvägen