Senast uppdaterad: 03/03/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Dans


Dance Direction's flash mob

Det går som en dans

I Boden finns de flesta dansformerna representerade och varje år firas Dansens dag i slutet av april. Flera aktörer, både privata företag, föreningar och studieförbund erbjuder dans i olika former runt om i kommunen. Dansen har också ett självklart inslag under Kulturnatta.


Dance Direction – professionell dansskola

Dance Direction är en professionell dansskola med utbildade lärare. Vi erbjuder bland annat show, jazz, latin fusion, balett, hip hop och streetdance och vänder oss till både barn och vuxna. Vi erbjuder också ”after school” ute på elevernas skola dagtid efter skolan. Detta har anammats bland annat i Svartlå där närmare 20 elever deltar. Varje vår har vi en stor dansshow på Saga-teatern med alla våra klasser.

Film från när Dance Direction var nominerad till Norrmejerier-stipendietÖppnas i nytt fönster

Dance Directions hemsidaÖppnas i nytt fönster


3.7 – bryter utanförskap

3.7 är en förening för funktionsnedsatta och deras familjer och anhöriga. Målet är att bryta utanförskap och isolering med meningsfulla aktiviteter. Utifrån önskemål anordnar vi musik, dans, disco, konst, studiecirklar, föreläsningar, utflykter, marknader med mera. Vi lyssnar, är tillgängliga, umgås, sitter med på möten och hjälper till med olika typer av blanketter. Allt sker på frivillig basis.

3.7 på FacebookÖppnas i nytt fönster

Art Dance Studio

En förening som arbetar för att bredda kuturutbudet och främja ett levande dans- och kulturliv i Bodens kommun, mer om oss hittar du på:

http://www.artdancestudio.se/

Facebook https://www.facebook.com/bodenADstudio/

 


Genvägen