Senast uppdaterad: 03/15/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Estetiska programmet


Är du studiemotiverad och älskar musik?
Vill du förena nytta med nöje? Då är estetiska programmet rätt val för dig. Hos oss kan du utvecklas musikaliskt efter dina egna förutsättningar, samtidigt som du får en högskoleförberedande examen. Efter tre år hos oss står många studievägar öppna.

 Estetiska programmet på Björknäsgymnaiset
Förena nytta med nöje på estetiska programmet.     Foto: Petra Isaksson

På Björknäsgymnasiet finns estetiska programmets musikinriktning, eller Musikgymnasiet som vi kallas i folkmun. Vi har lång erfarenhet, välutbildade och engagerade lärare, fina lokaler och fantastiska elever. Allt detta kan du läsa mer om under flikarna i vänstermenyn.

En stor fördel med estetiska programmet är den valfrihet utbildningen erbjuder. Ämneskombinationen på programmet gör att du enkelt kan se till att få det som kallas särskild behörighet till högskolestudier, det vill säga samma behörighet som  samhällsvetenskapsprogrammet ger. Samtidigt får du en god musikalisk grund att stå på.

Läs mer under Mer om Musikgymnasiet i vänstermenyn och bläddra i vår informationsfolder i PDF-format som Formsmedjan i Boden gjort åt oss! Klicka på länken: Musikgymnasiet-infofolder.

 Alice ÖH 12


Länkar


Genvägen