Senast uppdaterad: 08/23/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Restaurang- och livsmedelsprogrammet


Restaurang-och livsmedelsprogrammet på Björknäsgymnasiet
Foto: Petra Isaksson

Nästa mästerkock? Välj resturangprogrammet!      

Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Björknäsgymnasiet riktar sig till alla elever som är intresserade av att lära sig grundläggande kunskaper i matlagning och servering för att sedan ta en yrkesexamen. Denna examen leder till arbete i restaurangbranchen direkt efter gymnasiet. På programmet läser du teori varvat med de praktiska ämnena. Under de tre år du studerar hos oss har du också möjlighet att läsa in de ämnen du behöver för att söka vidare till universitet och högskola.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Boden har lång erfarenhet av praktik lokalt, regionalt eller utomlands. Vi har under åren haft elever som gjort sin praktik i New York, Frankrike, England och på Åland för att ge några exempel.

Vi har lång erfarenhet, välutbildade och engagerade lärare, fina lokaler och fantastiska elever.

Restaurang Viljan är vår elevrestaurang där vi serverar luncher och middagar i en fin miljö.

Allt detta kan du läsa mer om under flikarna i vänstermenyn.


Länkar


Genvägen