Senast uppdaterad: 09/29/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
 
Vår på Brännastrand
Tree hotel
Äventyrsbadet Nordpoolen
Försvarsmuseet i Boden
Nyheter via RSS Nyheter via RSS

Nyheter


Möt Susanna Alakoski på stadsbiblioteket

2016-09-29
Den 4 oktober klockan 19.00 får Bodens stadsbibliotek besök av författaren Susanna Alakoski. Det är fri entré och samtalet kommer handla om social utsatthet och anhörigfrågor. Klicka på nyheten för att se hela annonsen.


Boden Queer Film Festival på Folkets hus

2016-09-27
Den 14- 16 oktober går Queer Film Festival av stapeln i Boden. Festivalen kommer hålla till på Folkets hus och det är gratis inträde. Under festivalen kommer du som besökare att bjudas på bland annat filmer, samtal och föreläsningar. Läs vidare för mer information.


Leverenas av sand till äldre

2016-09-21
Årstiden gör att risken för halka ökar.
I likhet med tidigare år kan du som privatperson hämta sand för halkbekämpning ute på kommunens förråd, Ässjan. Arbetsmarknadsförvaltningen erbjuder hemkörning av två behållare med sand och grus till alla som är 70 år eller äldre och bor i egen villa eller radhus. Erbjudandet, som är gratis, är ett led i att förebygga fallolyckor. Du gör din beställning via webben eller telefon. Läs vidare för mer information.


Är du intresserad av att starta eget företag?

2016-09-21
Tisdag den 27 september startar kursen Orientering mot eget företag. En kostnadsfriutbildning för dig som funderar på att starta företag, har idéer eller precis har startat företag.


Fler nyheter  Arkiverade nyheter

Bodens kommun tipsarLänk till E-tjänster
Länk till Synpunkten
Länk till UpplevBoden
Länk till protokoll

Genvägen