Senast uppdaterad: 10/06/2014
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Helena von Zweigbergk och Brutus Östling till Bodens stadsbibliotek


09/13/2017

Bodens stadsbibliotek presenterar idag höstens program. Bibliotekets besökare kan bland andra träffa författaren Helena von Zweigbergk och en av världens främsta fågelfotografer - Brutus Östling.

Författaren och journalisten Helena von Zweigbergk, känd från bland annat Spanarna i P1 och vinnare av På spåret besöker stadsbiblioteket den 7 november för att berätta om sin författargärning, hur hon arbetar, hur hon blev författare och om sin senaste bok - kortromanen De behövande, om relationen mellan en åldrande mor och hennes vuxna dotter med familj. 

Den 19 oktober får besökare följa med en av världens främsta fågelfotografer Brutus Östling på en storslagen fotografisk resa jorden runt till spännande fågelmarker. I ord och bild berättar han om fascinerande fåglar och deras unika livsmiljöer i en värld i snabb förändring. Det bjuds också på ett och annat fotografiskt tips. Brutus Östling fick 2009 Augustpriset för sin personligt hållna fågelfotobok Att överleva dagen.

Biblioteket fortsätter med de uppskattade boktipsfrukostarna. Besökarna bjuds in att dela boktips med personalen och varandra medan de äter frukost till självkostnadspris. Det blir även språkträning på svenska när vi har språkcafé. 

Är du osäker på hur du använder digital teknik erbjuder biblioteket även i höst digital onsdag med drop-in.

 

Hela programmet för vuxna finns att läsa här.

Under hösten har vi massa spännande aktiviteter för barn och unga.

Programmet hittar du här!
Kontaktperson: Camilla Andersson
E-post: Camilla.Andersson@boden.se
Telefon: 0921-62749

Kontaktperson: Fredrik Rönnberg
E-post: fredrik.ronnberg@boden.se
Telefon: 0921-62485

Genvägenopendocument, id=D1F61E574C0C18F5C1258198002C701E