Senast uppdaterad: 11/16/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Bodens kommun är nominerat till arbetsgivarpris


11/16/2015

Under året har Bodens kommun blivit årets arbetsgivare i Norrland. De regionala vinnarna i Norrland, Svealand och Götaland kommer sedan att tävla om det nationella Visa vägen- priset. Priset delas ut på en TV- sänd gala som hålls den 18 november på Södra teatern i Stockholm.

Bodens kommun är årets arbetsgivare i Norrland

Från vänster: kommunalråd Hendrik Andersson (Fp), Catarina Ask(Mp), Kenneth Backgård (Ns) och Inge Andersson (S).

Årets Visa vägen- priser går till arbetsgivare som öppnat arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Så här lät juryns motivering om Bodens kommun:

– Med stort engagemang och en tydlig målbild har Bodens kommun byggt arbetsplatser där personer med olika kompetenser och bakgrunder kan bidra. Bodens kommun har på ett inspirerande sätt öppnat upp sina arbetsplatser för personer med funktionsnedsättning och därigenom skapat nya vägar till arbete. Bodens kommun visar vägen mot en bättre arbetsmarknad, säger Mats Agurén, ordförande i Visa vägen-juryn.

Gala i november

Galan som äger rum 18 november på Södra teatern i Stockholm samlar de tyngsta beslutsfattarna inom svensk arbetsmarknad. Galan som TV- sänds innehåller också uppträdanden och intressanta föredrag av till exempel Gunhild A. Stordalen och Christer Fuglesang.

Här kan du se en film och läsa mer om priset (länken öppnas i nytt fönster)��ppnas i nytt f��nster.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarLämna en synpunkt till Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
UpplevBoden.nu
E-tjänster inom Bodens kommun

Genvägen