Senast uppdaterad: 11/02/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Den 2 dec släpps nya tomter till försäljning


11/02/2016

Den 2 december kl 09.00 släpper Bodens kommun ytterligare 22 villatomter i det populära området Brännan på Sävastön vid Luleälven. Den första etappen i somras blev fulltecknad på en timme.

Bodens kommun har som mål att bli 30 000 invånare senast år 2025. Därför jobbas det för högtryck på kommunens samhällsbyggnadskontor för att skapa nya villatomter. Intresset är stort för att flytta till Boden. Tidigare i år släpptes 44 tomter i området Brännan på Sävastön och tomterna tog slut på en timme.

Nu är det dags för den andra etappen. Ytterligare 22 tomter i samma område släpps till försäljning kl 09.00 den 2 december. I Boden har vi ingen tomtkö, utan den som bestämmer sig först får tomten. Tomterna bokas via vår hemsida med hjälp av e-legitimation.

Brännan ligger nära Lule älv och tomterna har en maximal byggnadsarea om 250 kvadratmeter. Kommunen menar att det strategiska läget mellan Boden och Luleå gör att det finns många intresserade. Självklart hoppas vi att intresset är minst lika stort nu som i somras. Vi planerar för tillväxt och bygger ut servicen i området, med bland annat större skola.

Se mer information här!Öppnas i nytt fönster

 

Tillbaka

Bodens kommun tipsarUpplevBoden.nu
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
E-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen