Senast uppdaterad: 12/17/2014
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Länkar


Snabba cash


01/01/2015

Är ni ett gäng ungdomar mellan 13-30 år som vill anordna en konsert, idrottsevenemang eller kanske göra en film? Varje år finns det totalt 100 000 kr i en ungdomspott. Pengarna kan sökas av ungdomar bosatta i Boden.

Varje år finns det totalt 100 000 kr i en ungdomspott. Pengarna kan sökas av ungdomar bosatta i Boden till spännande och kreativa ungdomsprojekt samt arrangemang inom såväl kultur- som fritidsområdet. Föreningar eller organisationer kan inte söka! Vi kallar det för Snabba Cash, din ansökan hanteras snabbt – från ansökan till beslut på 14 dagar!

Snabba Cash, vem kan söka
Snabba Cash är tillgänglig för alla ungdomar i Boden mellan 13 – 25 år och finns så att du ska kunna förverkliga en bra idé.

Snabba Cash, för vad kan jag söka
Det viktigaste är att det du vill göra är öppet och tillgängligt för allmänheten! Du kan ansöka om Snabba Cash för i stort sätt alla dina idéer som skulle kunna gynna de unga i Boden samt deras kultur- och fritidsliv! Du kan t.ex. göra en spelning, skriva bok, LAN, teater, turnering m.m. Alla förslag är välkomna!

När du bestämt dig att du vill ansöka
Gör en noggrann beskrivning av ditt projekt (vad vill du göra, hur vill du genomföra det och vad behöver du?). Gör också en detaljerad budget där du räknar ut kostnaderna för att kunna genomföra ditt projekt.
 

E-tjänst för att söka snabba cashÖppnas i nytt fönster

Kontakta:
Roger Arespång, 0921-623 10
roger.arespang@boden.se

Göran Ahlström, 0921-623 32
goran.ahlstrom@boden.se

 

 

Tillbaka


Evenemang i Boden


Följ oss på Facebook


Genvägen