Senast uppdaterad: 12/22/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Nominerade Årets Landsbygdsföretagare 2015


12/22/2015

Priset och stipendiets ändamål är att främja företagande på landsbygden i Bodens kommun. Priset delas årligen ut till ett landsbygdsföretag som på ett utmärkt sätt drivit sitt företag och där igenom utvecklat Bodens näringsliv. Stipendiet kan inte sökas utan delas ut av Bodens kommun och Bodens Landsbygdsråd.

Erik Engströms Åkeri

Erik Engström är en motiverad och hårt arbetande företagare i Gunnarsbyn. Han är en lagspelare med en enorm vilja att samverka för att öka lönsamheten i en svårt utsatt bransch, vilket skapar flera vinnare på landsbygden.

Lassbyns Åkeri

De tre bröderna Andersson driver detta starka och expansiva företag i Gunnarsbyn framåt inom den viktiga skogsbranschen. De arbetar medvetet med jämställdhet och bidrar på så sätt till utveckling inom en av tradition mansdominerad bransch. 

Bodens Kött & Vilt

Ove Simonsson har med engagemang och målmedvetenhet drivit upp företaget i Harads från att vara ensam anställd till att idag vara en landsbygdsmotor med 15 anställda. Ett stort kund- och
kvalitetsfokus har lett till succé och företaget tar medvetet tillvara på arbetskraft och kompetens från våra nya svenska medborgare

Tillbaka

Genvägen