Senast uppdaterad: 08/24/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Nu är det dags för Skördefest och Miljödagar


08/24/2017

Fredag 25 augusti till och med söndag 27 augusti kommer årets Skördefest och Miljödagar gå av stapeln. Temat i år är närproducerat. Bodens kommun kommer kommer givetvis att medverka med fokus på ”Hållbara Boden”. Vi hoppas på spännande dialoger med medborgarna, bjuder på lite smått och gott samt kommer att ha en tävling där du har chans att vinna badbiljetter och cykelhjälm. På fredag så kommer Björknäsgymnasiets restauranglinje att laga mat på plats i tältet och bjuda på hälsosamma smakbitar. Eleverna ska också prata om projektet HEL för att berätta om hälsa, elev och livsstil.

De förvaltningar som representeras i Bodens kommuns tält under Skördefest och Miljödagar är:


Utbildningsförvaltningen - Björknäsgymnasiet:
Endast fredag: Restaurang och livsmedelsprogrammet arbetar i
tältet och bjuder på hälsosamma smakbitar. HEL projektet berättar om ”Hälsa, elev och livsstil”.

Samhällsbyggnadskontoret: Visar upp aktuella planer och projekt - detaljplaner och exploateringsprojekt. Under lördagen finns även en energirådgivare på plats för att prata om Borgmästaravtalet.

Tekniska förvaltningen: Gatu och park avdelningen är på plats för att visa hur dem jobbar med att öka tillgängligheten i Bodens kommun. VA–avdelningen pratar om deras tjänster inom vatten,
avlopp och avfall.

Utöver representerade förvaltningar ovan är också Frivilliga resursgruppen på plats för att berätta om det viktiga arbete dem gör för vårt samhälle och vad det innebär med 72 timmars krisberedskap.

På scenen kommer det vara massor av aktiviteter under helgen. Bodens kommun har olika talare på scenen och temat är "Ett friskare och tryggare Boden". Utöver det ska årets Miljöstipendium delas ut.

Öppettider för Skördefest och Miljödagar:
Fredag kl.10-17
Lördag kl. 10-17
Söndag kl. 10-16

För att läsa hela programmet för Skördefest och Miljödagarna 2017 klicka här.

Hoppas vi ses!


Tillbaka

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen