Senast uppdaterad: 03/24/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Pressvisning av nya Studio Nord i Boden


03/24/2017

Fredag 24 mars visades Studio Nord upp för medias representanter. Vid pressvisningen deltog även Bodens kommunalråd Inge Andersson, som är nöjd med satsningen: - Studio Nords etablering stärker Boden som plats för kreativa näringar.

Det var i slutet av 2015 som Filmpool Nord beslutade att flytta sin filmstudio till Boden. Fredag 24 mars visades för första gången de nya lokalerna i Studio Nord för media. Offentlig invigning sker senare i vår.
 
Vi vill gärna välkomna Studio Nord till Boden och Sävast. De bidrar med en ytterligare kapacitet och kompetens i den mix av kreativa näringar och entreprenörskap som vi vill utveckla, säger Inge Andersson, kommunstyrelsens ordförande i Boden.
Filmpool Nord behåller kontoret i Luleå, men flyttar hela studioverksamheten till lokalerna i Sävast. I den tidigare golfhallen finns numera förutom studio även ateljéer samt biutrymmen för filmteam och skådespelare.
 
Vi ser fram emot ett gott samarbete med Studio Nord, säger Inge Andersson. De stärker Boden som plats för kreativa näringar, det stärker samverkan mellan Boden och Luleå och vi tror även att etableringen stärker Filmpool Nord som tung kulturaktör i regionen.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarProtokoll från Bodens kommun
UpplevBoden.nu
E-tjänster inom Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun

Genvägen