Senast uppdaterad: 09/19/2013
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Vad tycker besökarna om Boden?


09/19/2013

Hur upplever de som besöker Boden under sommaren tillgängligheten i stan? Samhällsbyggnadskontoret har gjort en studie på detta. Av undersökningen framgår det bland annat att besökarna tycker att tillgängligheten i centrum är god och parkering är inget som bekymrar dom. Längre öppettider på restauranger och kaféer på kvällstid efterlyses dock.

Samhällsbyggnadskontoret har, i Juli 2013, i samarbete med Bodens Camping & Bad gjort en studie om "Upplevd tillgänglighet och köpkraft hos besökare på Bodens Camping & Bad". Undersökningen är en uppföljning på strategi för detaljhandel och en gjord parkeringsinventering.

Boden strävar mot en förtätning och en sammanhållen detaljhandel som inte är etablerad inom alltför geografiskt spridda områden. Tanken är att kunna erbjuda attraktivt boende, handels- och kontorsverksamheter samt ett varierat utbud bestående av kedjeföretag och lokala entreprenörer. Då ambitionen ligger i att öka tillgängligheten för gång-, cykel- och kollektivtrafik innebär detta att prioriteringen av den bilburna trafiken i stadskärnan håller på att ses över.

Läs rapporten i sin helhet genom att klickar på denna länk  Öppnas i nytt fönster.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu

Genvägen