Senast uppdaterad: 03/09/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Nominera till priset Årets trygghetsinsats 2015


03/09/2016

Boden har under senare år allt mer gått åt det hållet att vi inte känner våra grannar och blundar för när vi ser rent omoraliska och olagliga ageranden från våra medmänniskor. För att förmå bodensare, organisationer och föreningar att göra bra insatser för ett tryggare samhälle finn en årlig utmärkelse, Årets trygghetsinsats.

Målet är att uppmärksamman och lyfta fram goda insatser från personer, organisationer och föreningar, som under året lett till ökad trygghet för andra eller goda insatser som har förebyggt brott. Utmärkelsen delas ut till person, organisation eller förening, som utmärkt sig speciellt under året eller visat en uthållighet med att driva trygghetsskapande insatser i kommunen.

Rådet för trygghet och hälsa avgör om nomineringen är av sådan betydelse att den kan ge utmärkelsen. Det innebär att vissa år kan flera utmärkelser delas ut, andra år inga.

Insatsen ska ha utförts inom Bodens kommun eller av någon som är mantalsskriven i Boden, men uträttat insatsen inom Sveriges gränser.

Du skickar förslaget i ett brev på högst två A4-sidor om det arbete eller den insats som du anser ska bli Årets trygghetsinsats. Motivering ska finnas till varför just den nominerade ska få priset. Det ska även anges vem som nominerat personen. Skicka ditt förslag till Bodens kommun, Rådet för trygghet och hälsa, 961 86 Boden eller kommunen@boden.se senast 2016-03-20.

Vinnaren utses av Rådet för trygghet och hälsa. Valet kan inte överklagas.

Rådet för trygghet och hälsa

Tillbaka

Bodens kommun tipsarUpplevBoden.nu
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
E-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen