Senast uppdaterad: 11/18/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Vad som kan hända om man vågar - lunchföreläsning 24 nov


11/18/2015

Annika delar med sig av sina erfarenheter och berättar om betydelsen av att våga ta plats, våga synas, våga vara ledare, våga lyfta fram andra, våga misslyckas och våga följa sin intuition. Annika Fredriksson arbetar idag som VD på Swedish Lapland Visitors Board där hon varje dag vågar tro på regionens attraktionskraft.

När Annika Fredriksson inte fick det efterlängtade drömjobbet på reklambyrån startade hon en egen. Det blev startskottet till den byrå som sedermera fick namnet Vinter och som idag är en av Sveriges främsta. Annika delar under föreläsningen med sig av sina erfarenheter och berättar om betydelsen av att våga ta plats, våga synas, våga vara ledare, våga lyfta fram andra, våga misslyckas och våga följa sin intuition. Annika Fredriksson arbetar idag som VD på Swedish Lapland Visitors Board där hon varje dag vågar tro på regionens attraktionskraft.

Kom och lyssna på Annika Fredriksson lunchföreläsning den 24 november kl 12-13 i Köpkvarteret 43:an.

Vi bjuder på lättare förtäring. Anmäl dig senast den 22 november till maria.johansson@boden.se och uppge om du har behov av specialkost

Tillbaka

Genvägen