Senast uppdaterad: 12/18/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Nominerade Årets detaljhandlare 2015


12/18/2015

Utmärkelsen delas ut till en handlare som under året utfört en prestation i Boden och som genom sitt sätt att vara och driva sitt företag är en förebild för andra handlare. Priset har delats ut sedan 1989 och syftar till att lyfta fram människan bakom butiken. Genom sitt engagemang och entreprenörskap har detaljhandlaren jobbat hårt för att göra bättre affärer.

Peter Uneby, Team Sportia
Med sin stora passion för att inspirera människor till ett aktivare liv, får den här handlaren ett stort sortiment att fungera i en liten stad. Det, i kombination med engagerad personal, lockar kunder i alla åldrar till besök i butiken oavsett årstid. Dessutom lyckas han sätta lokal prägel på sina kampanjer och engagera sig i det lokala näringslivets utveckling i stort.

Helena Johansson, Hemma Hos Molly
En stor personlighet i en mindre butik, skapar en stark förebild för oss Bodensare. En unik känsla för vad vi tycker om infinner sig starkt väl inne i butiken. Sagoland eller modern citybutik? Båda känns lika rätt. Oupphörliga uppdateringar av sortiment likaväl som av exponering och interiör, gör butiken till en ny upplevelse för kunden vid varje besök. En ambassadör av rang är vad hon är.

Stefan Lind, MIO
Med en butik som lockar kunder från hela vårt län och med ett sortiment som få konkurrenter kan stoltsera med, bjuder butiken på miljöer som inspirerar oss. Den här företagaren är en duktig säljare som driver ett företag som profilerat vår kommun i generationer. Att vi dessutom har en av årets superföretagare i Boden gör oss extra stolta.

Vinnaren utses på Bodens näringslivsgala lördag den 13:e februari.

Tillbaka

Genvägen