Senast uppdaterad: 11/17/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Svårt att nå oss onsdag 16 november


11/15/2016

Onsdag 16 nov kl 08-17 genomförs en samordnad kris- och kommunikationsövning; övning VINDROS. Övningen kommer att medföra belastning på både berörd personal och på våra kommunikationsvägar. Det kan därför vara svårt att nå oss denna dag, både via telefon och e-post.

Bodens kommun lägger stor vikt vid trygghet och att säkerställa funktion även vid krislägen. Därför är det ibland nödvändigt för oss att öva krisberedskap. Det kommer vi att göra onsdag 16 nov, hela dagen mellan kl 08-17. Då genomförs övning VINDROS.

Det är en stor övning, där vi även tränar på samordning gentemot andra myndigheter. Även länsstyrelsen, landstinget, polisen och övriga kommuner i länet deltar i övningen.

Inom Bodens kommun aktiveras hela krisorganisationen. Det innebär att många av våra medarbetare kommer att vara engagerade i övningen och svåra att nå.

Även telefonväxel och e-postfunktioner kommer att belastas av övningen. Därför kan det ibland uppstå dröjsmål innan vi kan svara på olika ärenden. Vi beklagar detta och hoppas på din förståelse. Om du har ärenden som inte är akuta är vi tacksamma om du kan vänta till på torsdag, då vi är tillbaka i normalt arbete igen.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
UpplevBoden.nu
Lämna en synpunkt till Bodens kommun

Genvägen