Senast uppdaterad: 03/08/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Nu kan du söka och nominera till Norrbottens jämställdhetspris


03/08/2016

Det är samverkan för jämställdhet i Norrbotten som delar ut pris för bästa jämställdhetsarbete i länet. Det ska vara under 2016 och priset är på 100 000 kronor.

Allt jämställdhetsarbete som är lyckat ska belönas och uppmärksammas. I Norrbotten finns en strukutrerad samverkan inom sakområdet jämställdhet mallan stora aktörer. De är Länstyrelsen Norrbotten, Norrbottens läns landsting, Luleå tekniska universitet, Kommunförbundet Norrbotten och Luleå Näringsliv, samverkan kallas för Samverkan för jämställdhet i Norrbotten.

Inom den samverkan har ett jämställdhetspris skapats. Det kommer delas ut fem år framöver.

Vem kan söka priset?
Organisationer, verksamheter, företag och privatpersoner i Norrbotten. Priset är för genomförd eller pågående jämställdhetsarbete. Det går inte att söka medel för planerat arbete. Politiska partier/organisationer kan inte ansöka om priset.

Mer information kan du läsa på Länstyrelsen Norrbottens hemsida (länken öppnas i nytt fönster)��ppnas i nytt f��nster.

Ansökan ska skrivas på tillhörande blankett och skickas in till lisa.lindstrom@lansstyrelsen.se senast den 31 mars 2016.

Vinnaren kommer att uppmärksammans vid den regionala jämställdhetsdagen den 14 september år 2016. Dagen arrangeras i samverkan med SSAB.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu

Genvägen