Senast uppdaterad: 12/04/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Nyheter gällande Miljökalendern och turlista för villor och fritidshus 2018


12/04/2017

Nytt för nästa år blir att turlistan kommer att delas ut separat. Tidigare år har den funnits i Miljökalendern. I år kommer det att delas ut tre separata trycksaker som innehåller: • Miljökalender • Turlista för villor och fritidshus • Renhållningsguide - affisch Detta ska ge en överskådlig bild över hur du ska sortera, öppettider för återvinningscentraler, återvinningsmarknad och återvinningsstationer. Det är nya illustrationer som tydligt beskriver och visar hur du ska ställa ut dina avfallskärl samt annan nyttig information. Håll utkik i brevlådan och uppmärksamma alltså att det kommer att komma 3 olika trycksaker i din brevlåda. Utdelning delas ut gemensamt med start lördag 16 december.

Under det gångna året har det också varit utlyst en tävling som kallats för "Din bild av Boden?". Syftet var att skicka in bilder som ska vara i Bodens kommuns Miljökalender 2018. Det har kommit in massa härliga bilder och vi på kommunikationskontoret har haft svårt att välja ut vilka bilder som ska vara med i Miljökalendern. Vinnarna kommer att meddelas via mail denna vecka (49). Formatet på Miljökalendern blir nytt för nästa år, tidigare år har den varit ett liggande format, nu kommer det bli ett stående format. Designen är uppdaterad. 

Har du inte fått utdelning senast efter vecka 51 så ange din adress och namn via mail till: fanny.norlin@boden.se. Det finns även möjlighet att hämta på stadshuset.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarE-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun
Lämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu

Genvägen