Senast uppdaterad: 10/06/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Den unga generationens spelregler på arbetsmarknaden


10/06/2015

Lunchsnack 16 okt 11.30-13.00 på Boden Business Park med Lisa Mäkikaltio, Sr. HR Advisor på King som är ett ledande interaktivt underhållningsföretag för den mobila världen. Branschen lockar många unga arbetstagare - en grupp som har andra prioriteringar och krav på sin arbetsgivare än vad vi traditionellt är van vid.

Lunchsnack 16 okt 2015, 11.30-13.00  på Boden Business Park - Lisa Mäkikaltio, Sr. HR Advisor på King

En gång i månaden bjuder vi i samarbete med Tillväxtkontoret in till inspirerande föreläsningar som avslutas med att vi äter lunch tillsammans. Föreläsningsserien som går under namnet LUNCHSNACK är kostnadsfri, det enda du betalar för är din egen lunch. Denna månad kan vi stolt presentera Lisa Mäkikaltio, Sr. HR Advisor på King, som föreläser under rubriken:

"Den unga generationens spelregler på arbetsmarknaden"

Lisa Mäkikaltio jobbar med HR-frågor på spelföretaget King som bland annat blivit utsedd till Sveriges arbetsgivare två år i rad. Branschen lockar många unga arbetstagare - en grupp som har andra prioriteringar och krav på sin arbetsgivare än vad vi traditionellt är van vid. Kom och lyssna på Lisa då hon berättar om hur King jobbar för att bli arbetstagarnas förstaval.

King är ett ledande interaktivt underhållningsföretag för den mobila världen. Företaget gör spel spel för miljontals spelare världen över som kan spelas på Facebook och andra mobila plattformar. King har game Studios i Barcelona, Berlin, Bukarest, London, Malmö och Stockholm tillsammans med kontor i Malta, San Franci sco, Seoul och Tokyo.

16 oktober kommer även "European Restart Heart Day" uppmärksammas i ljusgården där syftet är att lära människor hur de ska agera om någon drabbas av ett hjärtstopp.

          

Tillbaka

Genvägen