Senast uppdaterad: 09/08/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Bodens kommun rekryterar ny ekonomichef


09/08/2015

Som ekonomichef /CFO har du ansvar för kommunkoncernens ekonomiska processer och det strategiska arbetet med koncernens ekonomiska styrning. Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande kompetens. Ansök senast 4 okt. I rekryteringen samarbetar vi med Experis.

Då vår nuvarande ekonomichef går vidare till andra uppgifter söker vi nu framtidens ekonomichef i Bodens kommun. Som ekonomichef /CFO har du ansvar för kommunkoncernens ekonomiska processer och det strategiska arbetet med koncernens ekonomiska styrning. Du ansvarar för att ge kommunchef och kommunstyrelsen regelbunden rapportering samt att utarbeta långsiktiga finansiella och ekonomirelaterade planer. Du har även ett övergripande ansvar för den löpande ekonomiska redovisningen, årsbokslut med verksamhetsberättelser, delårsrapporter och prognoser. Ekonomichefen rapporterar till kommunchefen och ingår i kommunledningsgruppen.

Ekonomiavdelningen har idag 16 medarbetare som arbetar övergripande med ekonomi- och upphandlingsfrågor.

I rollen ingår naturligt att svara för att verksamheten bedrivs effektivt, utvecklas och förändras för att motsvara framtida krav. Ekonomichefen utgör kommunens specialist inom sina ansvarsområden.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av kvalificerade ekonomiuppgifter, gärna från offentlig sektor, samt att du arbetat några år som chef med personalansvar. Som person har du lätt för att skapa goda relationer, kan leda verksamheten och samtidigt skapa motivation och arbetsglädje i gruppen.

Kontaktperson/Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se  Jobid: 999194

Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 oktober. Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB. Tel: 0920-247061 eller 070-3774891.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarProtokoll från Bodens kommun
E-tjänster inom Bodens kommun
UpplevBoden.nu
Lämna en synpunkt till Bodens kommun

Genvägen