Dance Direction - In the jungle - evenemangsbild

Dance directions åriga show heter i år "In the jungle"

En gång per år i maj sätter D.d ihop elevföreställningar där alla elever får möjlighet att uppträda inför publik. Varje år är det en ny show med ett speciellt tema. 2019 tema är djungel och showen heter "IN THE JUNGEL" Show är öppen för allmänheten. Alla som vill komma och titta på showen och stötta danseleverna är varmt välkomna!

En gång per år i maj sätter D.d ihop elevföreställningar där alla elever får möjlighet att uppträda inför publik. Varje år är det en ny show med ett speciellt tema. 2019 tema är djungel och showen heter "IN THE JUNGEL" Show är öppen för allmänheten. Alla som vill komma och titta på showen och stötta danseleverna är varmt välkomna!
 

Dörrarna in till salongen öppnar 15 min innan föreställningen börjar. En timme innan varje föreställning finns fika att köpa på farmen, så kom gärna och mingla med oss!

Biljetter till föreställningen går att köpa i samband med danslektioner från den 1 April. Eller 15 min innan föreställningen börjar på Western farm. D.d tar emot kontantbetalning men vi är extratacksamma om ni kan betala via Swish. 
Ord. pris vuxna: 150 kr 
Förköp vuxna (fram till 29 Maj): 100 kr 
Barn och unga upptill 18 år fri entré. 
För mer information besök www.dancedirection.se
Välkomna! 
 

Arrangör: Dance direction association 
Arrangeras med stöd av: Boden kommun

Tid:

Söndag 2 juni kl. 13:00 - 17:00

Plats:

Western Farm

Pris:

Läs information genom att klicka på evenemanget

Evenemangets position på kartan