Utblick

Utblick med fokus på mat - trender och möjligheter

Välkommen till årets första utblick där vi denna gång diskuterar och får nya inspel vad gäller lokal matproduktion och matkultur. Vad efterfrågar morgondagens matkonsument? Vart, när och hur möter vi våra kunder i framtiden?

På årets första Utblick låter vi oss inspireras av Per Myrén från Foodmaker som hjälper oss att lyfta blicken och titta mot framtiden samtidigt som vi får exempel på vad vi kan göra redan idag. Per kommer även dela med sig av sina erfarenheter från Göteborg och Foodmaker där de jobbar med allt från odling, djurhållning och förädling till innovation, konst och affärsutveckling. Tillsammans diskuterar vi sedan ämnet i grupper, byter erfarenheter, ser på möjligheter och skapar magi!   

PER MYRÉN 
Dagens inspiratör är Per Myrén, Utvecklingschef Changemaker Educations AB och grundare av Foodmaker.

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost men vi behöver din anmälan senast 14/1.

Programmet drar igång 7.30 men vi serverar frukost redan från kl 7.00.

Varmt välkommen!

ANMÄL DIG GENOM ATT KLICKA HÄR! 

Tid:

Onsdag 16 januari kl. 07:30 - 09:00

Plats:

Boden Business Park