Boden fortress

Vi utmanar Bodens idrottsföreningar i löpartävling

I Boden har vi nära till ett rikt föreningsliv med många duktiga idrottsföreningar som verkligen förtjänar att uppmärksammas. Därför utmanar nu Bodens kommun, genom kommunalrådet Claes Nordmark, Bodens idrottsföreningar på distansen 10 km i löpartävlingen Boden Fortress.  

 

Vi utmanar Bodens idrottsföreningar i löpartävling Se filmen med Claes hälsning här:

 

Boden Fortress är en trailruntävling som genomförs lördagen den 29 juni 2019. Bansträckningen går från gamla A 8:s kaserngård och upp genom det handhuggna Rödbergsfortet med de mäktiga kanonerna på fortets hjässa för att sedan vända tillbaka mot startplatsen. 

Så här går det till:  

I utmaningen deltar i första hand er lagkapten eller en av er utsedd representant om ni saknar lagkapten eller om denne inte har möjlighet att delta. Klassen är 10 km motion och anmälningsavgiften bekostar ni själva. Alla representanter som slår Claes får en goodiebag av Bodens kommun. Bra att veta: förra året sprang han sträckan på tiden 53:47.  

Läs mer om tävlingen och anmäl er på www.bodenfortress.se senast den 15 juni. Anmälningsavgiften är 400 kronor. Ni som vill utmana Claes ska även skicka ett mejl till komm@boden.se  och meddela representantens namn, lag/träningsgrupp och förening. En förening kan delta med flera representanter, men bara en per lag/träningsgrupp. Märk mejlet “Utmaningen Boden Fortress”.  

Lycka till! 

 

Tid:

Lördag 29 juni