workshop

Workshop: Bodens nya besöksanledningar

Vill du vara med och ta fram konkreta förslag och skapa Bodens nya besöksanledningar?

Varmt välkommen att delta i en kostnadsfri heldagsworkshop för att inspirera, samskapa och utveckla kreativa koncept kring Råne Älvdal och Boden järnvägsstation. Syftet är att stärka attraktiviteten i kommunen för invånare, besökare och näringsliv genom att hitta potentialen i historia, framtidsspaning, natur och kultur.

Under en heldag får du vara med och ta fram konkreta förslag för att utveckla besöksnäringen och dess samarbeten i Boden med utgångspunkt i järnvägsstationen och älven. Arrangör och projektägare är Piteå Science Park och de kommer att hjälpa till med att utvärdera koncepten och vägleda mot ett tydligt fokus på genomförande för dig som idéskapare!

Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och lunch. Dagen riktar sig särskilt till dig inom besöks-, kultur-, och upplevelsebranschen, platsutveckling, Kommun, digitala tjänstenäringar, är studerande, aktiv i ideella föreningar eller till dig som är nyfiken och har en idé om vad Bodens nästa besöksanledning är.

Klicka här för mer information och anmälan! 

Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med Boden Busiensspark inom ramen för projektet Digitala Dimensioner som drivs av Piteå Science Park och finansieras av Region Norrbotten och Sparbanken Nord under 2019.

Tid:

Tisdag 4 juni kl. 09:00 - 16:00

Plats:

Boden Business Park