Cirkus pimpinett

Cirkus Pimpinett

Familjeföreställning för barn från 5 år

En interaktiv cirkusföreställning som bjuder in barnen att medverka som artister på Cirkus Pimpinett! Detta är en föreställning för stora och små som med skrattet som vapen utmanar bilden av styrka och genom leken pratar om vikten av att alla får vara den de verkligen är.

“Starke Adolfs styrkenummer är det bästa numret på hela cirkusen! Alla vill se honom lyfta tungt och spänna sina muskler. Men en dag orkar Starke Adolf inte lyfta längre och Cirkusdirektören måste rädda cirkusens huvudnummer innan publiken kräver pengarna tillbaka. Går det att träna Svage Adolf till Starke Adolf igen? Kan man kanske pumpa upp hans muskler med en cykelpump? Eller finns det ett bättre sätt? Tänk om Starke Adolf bär en ny dröm inom sig?”

**********

WORKSHOP 13:00 - 14:00 
Innan föreställning har barn möjlighet till workshop med föreställningens scenkonstnärer och övar då in cirkusnummer som framförs under själva föreställningen. Till workshopen finns endast ett begränsat antal platser och anmälan görs via denna länk. Anmäl här
Inga förberedelser krävs, varmt välkomna! Det är gratis att delta i workshopen. Vuxen måste närvara under hela tiden, gratis även för den.

Vid frågor kontakta oss på riksteatern.boden@gmail.com

**********
Biljetter till föreställningen
Barn 50 kr
Vuxna 100 kr
Tickster.com,  biljettkassan på Folkets hus & Turistcenter. Förköpsavgift om en ej köper via nätet.

OBS! Folkan har bytt namn till Rondo

 

Arrangör: Bodens Riksteaterförening

Tid:

Söndag 20 september kl. 14:00 - 14:30

Plats:

Rondo, Folkets hus

Pris:

50-100 kr (gratis workshop)