MTB-familjen6

Cykelorientering

Var med i Bodens kommuns cykelorientering under den Europeiska mobilitetsveckan. Tävlingen går ut på att utifrån kartan hitta kontrollerna, alla med olika bokstäver. Av bokstäverna ska du bilda ett ord. Tävlingen pågår den 16 – 22 september, vi vill ha in ditt svar senast den 22 september.

Tävlingsregler

  • Ladda ner kartan som är bifogad här eller hämta en karta på Medborgarservice i Stadshuset. Hitta alla kontroller och bilda ett ord av de bokstäver som finns vid kontrollerna.
  • Skicka in ditt svar via ett meddelande till Bodens kommun på Facebook/Instagram eller lämna in det hos Medborgarservice.

Vinsterna är en Hövding cykelhjälm (1:a pris), badbiljetter till Nordpoolen och Boden profilprodukter (2-10:e pris).

Europeiska mobilitetsveckan (European Mobility Week) är ett europeiskt initiativ för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter och pågår varje år mellan den 16–22 september. Årets tema för veckan är Hållbar mobilitet – sunt och tryggt och slogan är res hållbart, håll dig frisk.

Syftet med vårt deltagande är att fler av kommunens invånare ska gå, cykla och åka kollektivt för att främja hållbarhet, hälsa och tillgänglighet.

Tid:

Torsdag 16 september - Onsdag 22 september

Ladda ner dokument
Cykelorienering kontroller