Återvinningsmarknaden

På kommunens secondhandbutik tar vi emot och säljer saker och prylar som annars skulle slängas. Hos oss tänker vi miljömedvetet och jobbar för att minska prylsvinnet och förlänga livslängden på kläder, husgeråd, möbler, datorer, cyklar, böcker och elektronik.

Välkomna till oss på Lundagårdsgatan 7

Vardagar 10.00 - 16:00
Lördagar STÄNGT

(Avvikande tider ser ni längst ner på sidan)

Lämna saker för återbruk

Ni får gärna lämna saker hos oss på vardagar 07-16, sakerna lämnas vid vår godsmottagning/lastkaj, ring på klockan där så kommer vi och hjälper till. 
Var god respektera tiderna, du får INTE lämna saker utanför då vi har stängt. Det som inte blir stulet riskerar att bli utsatt för skadegörelse, eller så skadas det av väder och vind.

Tänk på att vi bara hämtar sådant som vi bedömer att vi kan sälja i vår butik, därför kan vi komma att tacka nej till ditt bidrag.
Om vi har kommit överens om obevakad hämtning hos dig, och vi har lämnat kvar saker, då har vi gjort en sådan bedömning. Vi försöker då att kontakta er för att meddela det, eller så lämnar vi en notis om det.

Tänk på att det du vill ge bort ska vara helt och rent.

Exempel på saker som vi rakt av inte tar emot är: sängar, äldre bokhyllor i flera sektioner, lexikon och uppslagsverk.

Det går bra att fota och mejla oss bilderna om ni vill ha en direkt bedömning, skicka bilderna till atervinningen[at]boden.se

Datorer och elektronik

Vi säljer datorer som vi lämnar 6 månaders garanti på, både laptops och stationära. Det är kvalitetsmaskiner som kommer från Bodens kommun och Region Norrbotten. Vi säljer dem med 6 månaders garanti från oss.

Även annan övertalig utrustning från Bodens kommun och Region Norrbotten, samt hittegods från polisen.

Det du hittar i vår butik har vi funktionstestat om inget annat anges.

Avvikande öppettider:

OBS! Vi har stängt lördagar fram till hösten.
18 maj - STÄNGT (Kristi himmelfärds)
19 maj - STÄNGT (klämdag)
6 juni - STÄNGT (nationaldagen)
 

Senast uppdaterad: 2023-05-02