Återvinningsmarknaden

På kommunens secondhandbutik tar vi emot och säljer saker och prylar som annars skulle slängas. Hos oss tänker vi miljömedvetet och vill minska prylsvinnet och förlänga livslängden på kläder, husgerråd och möbler men också datorer, cyklar, böcker och elektronik.

Välkomna till oss på Lundagårdsgatan 7

Vardagar 10.00 - 16:00
Lördag 10.00 - 14.00 

Uppdatering 26/11

Från och med den 1 oktober väljer vi att inte ta emot sängar, detta av hygieniska skäl. 

Tänk på att vi bara hämtar sådant som vi bedömer att vi kan sälja i vår butik, därför kan vi komma att tacka nej till ditt bidrag.
Sakerna ska vara hela och rena.
Om vi har kommit överens om obevakad hämtning hos dig och har lämnat saker, då har vi gjort en sådan bedömning, vi försöker att kontakta er för att meddela det, eller så sätter vi en notis om det

Det går bra att fota och mejla oss bilderna om ni vill ha en direkt bedömning, mejla bilderna till atervinningen[at]boden.se

Särskilt om Covid -19

Vi har handsprit direkt i entrén och vid kassan, använd gärna den. Vi fortsätter att hålla avstånd till andra. Hämtningar kan vi göra, då ska sakerna bäras utanför dörren (eller annan lämplig plats) kolla med oss när ni bokar. Caféet stängt tills vidare.

Lämna saker för återbruk

Ni får gärna lämna saker hos oss på vardagar 07-16, sakerna lämnas vid vår godsmottagning/lastkaj, ring på klockan där så kommer vi och hjälper till. 

Var god respektera tiderna, du får INTE lämna saker utanför då vi har stängt. Det som inte blir stulet riskerar att bli utsatt för skadegörelse, eller så skadas det av vädrets makter.

Tänk på att det du vill ge bort ska vara helt och rent.


Datorer och elektronik

Hos oss kan du hitta riktigt fina datorer, både laptops och stationära som vi lämnar 6 månader garanti på. De flesta kommer från Landstinget och Bodens kommun.

Vi har nu även laptops som har mindre skönhetsfel, men som i övrigt fungerar, till ett lägre pris.
Vi har även annan övertalig utrustning från Landstinget och Bodens kommun, hittegods från polisen kan du också hitta hos oss.

Det du hittar i vår butik har vi funktionstestat om inget annat anges.

Avvikande öppettider:

Den 23/12  tar butiken stängt, vi passar på att fixa till i våra lokaler till första veckan i januari

Senast uppdaterad: 2021-11-30