Återvinningen

12/11   Covid-19
 

Covid-19 fortsätter att spridas snabbt i Boden, vilket gör att vi stänger vårt café samt begränsar antalet besökare. Vi kommer att släppa in 10 åt gången.

Tänk på att sprita händerna och hålla avstånd.

Ta hand om er!

 

Vi har nu öppet vardagar 10-16 och lördagar 10-14

Hämtar vi möbler och annat? - Vi hämtar hos er, men vi går inte in i andras hem, ni behöver därför se till att bära ut sakerna utanför.

Kan vi lämna av saker hos er? - Givetvis kan du själv fortfarande komma till oss med dina saker, om du väljer det så får du bara lämna av saker då vi har öppet.

Kan ni köra hem saker vi köpt? - Vi kan köra hem dina varor mot en avgift, vi vill inte gå in i ditt hem så avlämning sker utanför.

 

Vad gör vi på Återvinningen? 

Hos oss tänker vi miljömedvetet och vill minska prylsvinnet.
Det du inte längre behöver kan någon annan ha användning av, vi vill i största möjliga mån kunna återbruka, vilket sparar på resurser i flera led.

I vår stora butik, som även inrymmer ett café med billigt fika, så har vi husgeråd, möbler, kläder, datorer, cyklar, böcker, leksaker, film, musik, tavlor, pynt och en del byggnadsmaterial... allt som du hittar i ett hem, och en hel del annat.

Det går bra att lämna av saker när bemanning finns...

Det är måndag till fredag 06.30 till 15.50 
lördag 9.30 till 13.50
Var god respektera tiderna, du får inte lämna saker utanför byggnaden då bemanning saknas. Prylar som lämnas obevakat utanför skadas av väder, medveten skadegörelse, och även stölder.

Om du inte själv har möjlighet att lämna saker hos oss så kommer vi och hämtar. För att boka in oss för en tid att hämta dina saker ringer du 
0921–627 27 eller kommer in i butiken och bokar en tid.

Självklart är hämtningen kostnadsfri. Tänk på att det du vill ge bort bör vara helt och rent.

Hos oss kan du hitta riktigt fina datorer, både laptops och stationära som vi lämnar 6 månader garanti på. De flesta kommer från Landstinget och Bodens kommun.

Vi har även annan övertalig utrustning från Landstinget och Bodens kommun, hittegods från polisen kan du också hitta hos oss.

Det du hittar i vår butik har vi funktionstestat om inget annat anges.

Caféet stänger vi tills vidare pga. Covid-19

Hos oss har vi ett café med galet goda bakverk från ett lokalt bageri, mackor som vi gör vi själva dagligen.
Här finns kaffe, te, choklad, läsk, saft och bubbelvatten.

Öppettider: 

Måndag - fredag 10.00 till 16:00
Lördag 10:00 till 14:00 

Avvikande öppettider:

24-27 december - STÄNGT
 

Senast uppdaterad: 2020-11-12