Namnge Norrbottens modernaste äldreboende

Namnge Norrbottens modernaste äldreboende

Onsdag 12 september drar Norlandia igång sin namntävling – Namnge Norrbottens modernaste äldreboende.

Tävlingen lanseras i Norrbottens större lokaltidningar (Extra Boden, Extra Luleå, Luleå & Boden Gratistidning) där tävlingssugna Boden- och Luleåbor med omnejd bjuds in att delta. Deltagarna ska kort och gott komma på det bästa namnet på Norlandias nya äldreboende i Boden.

Första pris är en Julweekend för fyra personer på Quality Hotel Bodensia samt en inbjudan till invigningen i november 2019. Naturligtvis är det även en fantastisk ära att få namnge Norrbottens modernaste äldreboende. 

All information om tävlingen http://www.norlandia.se/boden. 

Tävlingen avslutas 8 oktober och i juryn sitter Bodens kommuns Béatrice Öman (ordf. i socialnämnden), Norlandia Cares VD Kerstin Stålskog samt Hemsös VD Nils Styf. Vinnaren tillkännages måndag 29 oktober. 

Byggnationen av äldreboendet pågår för fullt av byggherre Hemsö. När boendet öppnar 1 november 2019 erbjuds 126 boendeplatser i en toppmodern fastighet till Bodens seniorer. Uppdragsgivare under avtalsperioden är Bodens kommun. 

Om Norlandia Boden 

Norlandia Boden är arbetsnamnet på vårt senaste äldreboende som i skrivande stund är under byggnation. Uppdragsgivare är Bodens kommun och inflyttningsdatum är satt till 1 november 2019. Verksamheten kommer erbjuda 126 lägenheter i en toppmodern fastighet med generösa gemensamhetsutrymmen och en vidsträckt utemiljö. Kort och gott, Norrbottens modernaste äldreboende! 

Om Norlandia Care 

Norlandia Care erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, trygghetsboenden och hemtjänst. Vi driver ett 40-tal verksamheter runtom i Sverige med en gemensam målsättning att erbjuda våra kunder ett gott liv – varje dag

 

Kontaktuppgifter 

Johan Lignell, affärsutvecklare

Tel: 0708-26 85 24 

E-mail: johan.lignell@norlandia.com

Senast uppdaterad: 2018-09-12