En bra start på dagen, utblick.

UTBLICK Digital - så ökar du din konkurrenskraft 12 december

Välkommen till ett inspirerande frukostsamtal om digitalisering och behovet av att optimera sin digitala närvaro under kundens hela köpresa samt hur du som företagare bäst nyttjar den för att växa.


Till dagens utblick har vi bjudit in tre lokala företag som till vardags jobbar med dessa frågor och som kommer att dela med sig av sina praktiska erfarenheter inom temat - Jolix, Formsmedjan och Eriksson/Nord Agency. Tillsammans diskuterar vi sedan ämnet i grupper, byter erfarneheter, ser på möjligheter och skapar magi!   

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost men vi behöver din anmälan senast 10/12. 

Anmälan hittar du nedan.

Önskar du ytterligare information, kontakta oss på info@bodenbusinesspark.se 

Varmt välkommen!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN! 

 

Dagens inspiratörer:

Jolix
IT-konsultföretag som hjälper kunder genom smarta IT-lösningar med fokus på framförallt e-handel. Har hjälpt många av våra stora svenska företag att införa eller vidareutveckla sin e-handel - från vision till lösning.

Eriksson/Nord Agency
Modern, oberoende mediebyrå med egen produktionsenhet. Erbjuder skalbara lösningar inom hela digitaliseringskedjan; Strategi, produktion, annonsering, rapportering. En byrå – alla lösningar.

Formsmedjan
Strategiskt kommunikationsbyrå som erbjuder affärsutvecklingsstöd, digitaliseringslösningar och kommunikationstjänster. Erbjuder rätt digitala lösning i varje led av verksamheten baserat på varje företags unika behov.

Senast uppdaterad: 2018-12-06