hemlängtan

Är ditt företag i behov av personal? Häng med på rekryteringseventet Hemlängtan i Stockholm den 6 april!

Lördag den 6 april anordnar Luleåregionen rekryteringseventet Hemlängtan. Under en heldag i Stockholm arrangeras två event som ger dig möjlighet att möta olika målgrupper för framtida rekryteringar. 

Hemlängtan vänder sig till potentiella hemvändare eller hemvändare som redan är på väg och vi räknar med att nå över 600 besökare. Tillsammans med näringslivet i regionen informerar vi om karriärsmöjligheter, boendealternativ och annat spännande som händer. Rekryteringseventet inleds på Junibacken mellan kl. 09.00-13.00 och avslutas på Boulebar/Tryckeriet kl. 19.00-21.00 för att nå så många som möjligt. 

Är ditt företag intresserad av att följa med på Hemlängtan och till Stockholm? Kontakta Michaela Strömberg, näringslivsstrateg Bodens kommun, tel 070-206 63 84 eller michaela.stromberg@boden.se för mer information om vilka möjligheter som finns.

 

Luleåregionen är en kraftfull tillväxtregion där Boden, Kalix, Luleå, Piteå och Älvsbyn samverkar för en ökad inflyttning för att säkerhetsställa kompetensförsörjning till företag och offentlig sektor. 

Senast uppdaterad: 2019-03-05