Skallig man i vit skjorta tittar in i kameran.

Mark Levengood leder hyllning till Bodens eldsjälar

Den 16 november är Mark Levengood konferencier för #Närhetsliv 2019 – En hyllning till våra eldsjälar.

Lördag 16 november arrangeras #Närhetsliv 2019 – En hyllning till våra eldsjälar på Sagabiografen och Bodensia. Nu kan vi presentera vår konferencier: Mark Levengood. Med bland annat Guldbaggegalan, Melodifestivalen och Svenska hjältar i bagaget kommer han guida oss genom kvällen.

När Boden fyller 100 år ska det firas stort. Därför står kommunen som arrangör av denna helkväll med fokus på Bodens ideella krafter. 100 000 kronor fördelat på 10 priser kommer fördelas bland 30 nominerade.  Fyra är KFU:s årliga ledarpriser och kulturstipendier. Övriga sex är nomineringsbara tills den 26 september.

ELDSJÄLSPRISET

Den där personen, organisationen eller föreningen som lägger ner sin själ i att göra Boden till en bättre stad & som brinner för civilsamhället och Bodensarna. Det är hög tid att hylla dessa hjälteinsatser.

GULDHJÄRTAT

Den där personen som kämpar för andra som gör de där goda gärningarna och det lilla extra för sina medmänniskor. Ja, en med ett hjärta av guld som gör skillnad. Du är guld värt och det ska äras.

ÅRETS FÖRENING

Boden sjuder av föreningsliv. Nominera en förening som gjort ett enastående arbete, något utöver det vanliga. En förening som engagerar, främjar jämställdhet, likabehandling och mångfald.

KULTURTANT

En person, förening, organisation som jobbar med att skapa förutsättningar och/eller gör värdefulla insatser för konst och kultur i Boden.

HÅLLBARHETSPRISET

Det där företaget, föreningen, organisationen eller privatpersonen som antagit utmaningen att bli mer ekologiskt, socialt eller ekonomiskt hållbart ska härmed prisas.

VINNARSKALLE

Boden har fantastiskt många sportutövare. Nu är det tillfälle att prisa en framgångsrik idrottare eller en idrottsprestation som sticker ut, något utöver det vanliga eller förväntade.

Senast uppdaterad: 2023-10-13