Ung i Boden - Krönika från Bodens kommun i Gratistidningen, vecka 9 2019.

Men himmel och pannkaka...

Krönika från Bodens kommun i Gratistidningen, vecka 9 2019.

…det var ju nyss jullov, mörkt, kallt och ganska bistert.

Nu står vi inför ett härligt sportlov, vilket är ett sant vårtecken. Dagarna har blivit ljusare och längre och livsandarna spritter åter igen.

För oss alla som inte har möjligheten att åka på skidsemester eller någon solresa under veckan finns andra jättefina alternativ. Jag vill påstå att det i kommunen finns mängder av valmöjligheter. Fördelen med de aktiviteter som erbjuds är att de inte ställer krav på att en måste vara den mest vältränade och sportiga, det är aktiviteter för ALLA!

Tack på förhand alla ni fantastiska klubbar/organisationer/föreningar/företag och kommunen som i en jättefin samverkan står för ett händelserikt och roligt lov.

En vecka fylld av spännande aktiviteter och möten med människor av olika slag.

Det låter LOV-ande, eller hur?!! Hoppas alla går "ur huse" för att aktivera sig och prova på och framför allt att vädret blir optimalt.

Vila och samla kraft inför veckan så syns vi säkert hos oss, eller på någon annan av alla aktiviteter. I Boden finns det fina skidbackar och en isbana i centrum. Som komplement till det finns inomhusaktiviteter på Försvarsmuseum, Nordpoolen och Sagabiografen. I lugn och ro kan du läsa böcker och delta i aktiviteter på biblioteken eller varför inte gå och spela bowling.

Du kan läsa mer om vad som händer på boden.se/loviboden och facebook.com/verksamhetungdomboden

Ann Loijas

Fritidsledare, Hörnet - mötesplats för unga, Kungsgatan 26

Verksamhet Ungdom

Kultur, - fritids- och ungdomsförvaltningen

Senast uppdaterad: 2019-06-10