Är du vår nya moderator till företagsfrukostarna?

Då vår nuvarande moderator slutar söker vi nu en ny stjärna som med scenvana, engagemang och ett inspirerande sätt ska leda Företagsfrukost i Boden och få fram det bästa ur evenemanget och dess gäster.

Första fredagen varje månad tio gånger om året arrangeras Företagsfrukost i Boden på Boden Business Park. Programmet är 45 minuter och handlar om både aktuella näringslivsnyheter och dagens tema. Frukosten arrangeras av Bodens Kommun, Företagarna Boden och Boden Business Park.

Arrangörerna planerar och lägger programmet och du som vår moderator leder arbetet på scenen (eller studion beroende på läget). Frukosten samlar ungefär 200 gäster av blandad karaktär, men mest med fokus på företagare och näringslivsintresserade människor i Boden och Luleåregionen.

Från och med frukosten i september hoppas vi att du är på plats och leder arbetet från scenen (alternativt från studion om det blir en digital företagsfrukost). Ersättning utgår efter överenskommelse med projektgruppen. Din uppdragsgivare är Bodens Kommun. Intervjuer genomförs vecka 33.

Intresserad? Maila Michaela Strömberg på michaela.stromberg@boden.se så tar vi kontakt med dig för fortsatt dialog.

Senast uppdaterad: 2020-06-17