Mobiltelefon i hand med foto av bakgrunden på skärmen. Bakgrunden är en solnedgång vid havet.

Fototävling under sommarlovet!

Gillar du att fotografera? Då är du som är upp till 25 år välkommen att delta i Ungdomsfullmäktiges, Ungdomsrådets och Gårdsrådets fototävling under sommarlovet!

Årets teman är Betong i Boden och Djur och natur i Boden. Du får lämna max två bilder till tävlingen och kan då välja att skicka in två bilder under samma tema eller en bild från vardera tema. Läs igenom reglerna noga! Sista dag för inlämning av bilder är den 19 augusti. 

PRIS

1:a pris Presentkort 3000 kr
2:a pris Presentkort 2000 kr
3:e pris Presentkort 1000 kr

Regler
  • Max 2 bilder/person. Om du skickar in två bilder, kan du välja att skicka två bilder under samma tema, eller en bild från varje tema. Totalt får du skicka in två bilder.
  • Bilden/Bilderna ska vara fotograferade med mobilkamera
  • Fotot ska vara taget av dig som skickar in bidraget under sommarlovet 2020
  • Inga personer får vara med på bilden
  • Foton ska vara insända tillsammans med din ålder, ditt namn, adress och telefonnummer samt var i Boden bilden är tagen, till: ufs@boden.se senast den 19 augusti
  • Spara dina insända bilder på din mobil. Bilderna kommer att kontrolleras före publicering. Inget fusk!!

De vinnande bilderna kommer att utses av jury. Vi förbehåller oss rätten att publicera de vinnande bilderna tillsammans med namn på fotograf på vår hemsida och facebooksida. Publicering sker under vecka 36 efter att vinnarna har utsetts.

Senast uppdaterad: 2020-06-25