Två män sitter på en parkbänk i stadsmiljö. Bakom dem står en blond kvinna. Männen håller en skylt med texten "Handla nära. Boden".

Stötta våra lokala företag genom att #handlanära och tryggt

Pågående pandemi har inneburit enormt stora utmaningar för många handlare i Boden och därför har projektet #handlanära dragit igång.

Nu närmar vi oss julen och med den julhandeln vilken i år blir viktigare än på väldigt länge. Med all hänsyn tagen till rekommendationer och förhållningsregler så kommer det ändå att handlas julklappar. Och om vi får önska oss något så här inför jul, så är det att vi gör det nära, här i Boden.

Ett redan påbörjat samarbete accelererar nu och tar fastare form. #Handlanära är ett samarbete mellan Bodens kommun, Företagarna Boden, handlarna och delar av fastighetsägarna i Boden. Syftet på kort sikt är att under pågående pandemi stötta Bodens handlare så att det även på lång sikt kommer att finnas en levande stadskärna och ett bra varierat utbud i hela Boden. Det gäller handel, shopping, Bodens fik och restauranger. 

Tillsammans med våra handlare kommer vi att göra allt i vår makt för att det ska ske på ett så tryggt och säkert sätt som bara möjligt. Det kommer att komma fortlöpande information hur vi tänker ta oss an utmaningen för alla som vill handla nära ska kunna göra det på ett tryggt sätt.

Men vi kan redan nu slänga in några tips; 

 

 

Senast uppdaterad: 2020-12-02