Gruppbild med aktiva människor från olika sporter i Boden. Hanboll, alpint, innebandy och hockey.

365 dagar till salu

I årets upplaga av Bodenkalendern hyllar vi de ideella krafter som finns i föreningar, folkrörelser och organisationer i Boden.

Försäljningen startar den 1 december 2021 och finns att köpa i Medborgarservice (Stadshuset), Turistcenter, servicepunkterna i Harads och Undbyn/Avan. Pris 120:- På Medborgarservice går det att betala med kontanter och swish. Övriga försäljningsställen sker betalning med swish. 

Vi har endast skrapat på ytan av de fantastiska föreningsliv som finns. Genom att köpa kalendern bidrar du till ett fortsatt starkt föreningsliv då intäkterna från försäljningen oavkortat går till föreningslivet under hyllningskvällen #Närhetsliv 2022. Vid samma tillfälle delas även priset för försäljningen av 2021 års kalender ut med inriktning på hållbarhet.

I Boden har vi ett starkt föreningsliv, så starkt att organisationen Sveriges Föreningar valde att utse Bodens kommun till Sveriges föreningsvänligaste kommun 2020. Det var också första gången priset landade i Norrbotten. 

– Vårt föreningsliv är ett kitt som berikar och stärker Boden. Alla de aktiviteter och arrangemang som våra eldsjälar och ideella krafter skapar och möjliggör är oerhört viktiga för utvecklingen och tillväxten av vår stad, säger Claes Nordmark, kommunalråd.

Bodenkalendern 2022 trycks upp i en begränsad upplaga på Svanenmärkt papper och endast 365 exemplar finns tillgängliga för försäljning. Tidigare har vi skickat ut en kalender till Bodens alla hushåll. Nu väljer vi att fortsätta minimera den miljö-påverkan som kommer från produktion, distribution och avfallshantering och i stället fokusera på kvalitet.

Senast uppdaterad: 2024-01-04