En hyllningskväll till våra eldsjälar i Boden. Pristagare från olika föreningar i Boden står på scenen och blir gratulerade.

Dags att nominera till Årets Ledare och Årets Kulturstipendiat 2021

Känner du någon i Boden som du tycker bör uppmärksammas för sin kulturella gärning eller för sitt brinnande engagemang? Nu är det dags att nominera till Årets Ledare och Årets kulturstipendiat 2021!

Kultur-, fritids- och ungdomsnämndens stipendier, Årets Ledare och Årets kulturstipendiat, har delats ut under många år för att uppmärksamma personer i Boden som gjort och/eller gör det där lilla extra som gör Boden till en ännu bättre plats att bo och leva på. Nu söker vi efter nästa Bodensare att uppmärksamma. En person eller kulturaktör som är med och bidrar till att kulturen utvecklas genom eget skapande, arrangerande eller sitt engagemang. Och en person, en ledare, som på ett engagerat sätt arbetar för ett brett, socialt och utvecklande föreningsliv.

Nu vill vi veta vem du tycker ska bli Årets Ledare och Årets Kulturstipendiat 2021 och motta stipendiet på 10 000 kronor! 

Skicka dina nomineringar senast den 30 september genom formuläret nedan. Vem som helst får nominera kandidater till stipendierna och du kan även söka stipendiet själv om du är folkbokförd och verksam i Boden. Du kan även nominera genom att mejla kandidatens namn och en motivering på max 200 ord till kfu@boden.se

Kultur-, fritids- och ungdomsnämnden utser stipendiater utifrån inkomna nomineringar. Vinnarna kommer presenteras och motta stipendiebeloppet om 10 000 kr vardera vid senare tillfälle.

Laddas inte formuläret? Klicka här för att öppna formuläret i ett eget fönster 

För frågor kontakta Nina Uusitalo på nina.uusitalo@boden.se / 0921-62490

Senast uppdaterad: 2021-09-09