Bild på pulkåkare i Pagla under Påsklovet

Inbjudan till dialogträff Sportlov 2022

Kultur-, fritids- och ungdomsavdelningen vill välkomna föreningar och organisationer till en träff inför kommande Sportlov, torsdag 13 januari klockan 18.00 i Fullmäktigesalen, Stadshuset (ingång från Kvarngatan).

Avdelningen kommer att anordna en del egna aktiviteter men vi hoppas att er förening/organisation också vill delta. Under mötet går vi igenom de frågeställningar ni har inför Sportlovet. Det kan gälla tillgång till lokal eller annan yta, önskemål om samarbete etc.

Föranmälan till mötet gör ni till:
annika.sandstrom@boden.se senast den 10 januari 2022

Om ni inte har möjlighet att delta vid mötet och har frågor eller om ni vill anmäla aktiviteter är ni självklart välkommen att höra av er till oss! Vi behöver era uppgifter senast den 20 februari 2022 för att Sportlovsprogrammet ska hinna sammanställas och spridas i tid före lovet.

OBS! Kultur-, fritids- och ungdomsavdelningen följer Bodens kommuns och Folkhälsomyndighetens rådande regler och riktlinjer gällande coronaviruset. Eventuella förändringar kommer att meddelas så snart som möjligt till anmälda mötesdeltagare och till de som har anmält aktiviteter.

Senast uppdaterad: 2021-12-16