Brandlarm monterat på en vägg.

Brandlarm

När det börjar brinna kan några få minuter vara skillnaden på mindre skador och stor förödelse. Med brandlarm kopplat till TSC larmar vi räddningstjänsten för snabbast möjliga utryckning som minimerar materiella skador och räddar liv.

Företag och offentliga verksamheter och andra juridiska personer som är verksamma inom vårt geografiska område är välkomna att ansluta sitt brandlarm till TSC. Att ansluta ett brandlarm till TSC kostar 420 kronor per månad. Anslutningsavgiften är 2570 kronor.
Avtal om respons av Räddningstjänst vid automatiska brandlarm tillkommer en kostnad på 2850 kronor per år. Anslutningsavgift 2140 kronor.   

Har du behov av utpekning, alltså en mer specifik platsbeskrivning för larmet, ingår 10 punkter i priset ovan. Därefter blir det ett prispåslag på 42 kronor kronor på varje 25 extra sektioner.

Vid inkopplat brandlarm kan TSC även ta emot nycklar till objektet som används av räddningstjänst vid utryckning. Hantering av nycklar ingår i priset.

Teckna avtal

Du som ny kund kan skicka in ett avtal - och åtgärdsunderlag till Trygghets- och säkerhetscentralen för larmhantering kopplad till TSC via Bodens kommuns e-tjänst: 

Privatpersoner/hushåll kan inte ansluta sig till denna tjänst.

Senast uppdaterad: 2024-05-13