Björknäsgymnasiet

 

DET BÖRJAR HÄR

Björknäsgymnasiet är Bodens största tillväxthus. Hos oss växer du både som individ och människa. Här öppnas dörrar och skapas möjligheter via våra utbildningar där du själv har alla chanser att påverka din framtid. Vi är en samling människor som tillsammans kommer att inspirera, stötta och utmana dig hela vägen. Välkommen!

Examen

Våra 3:or tar studenten fredagen den 10 juni. 

Utspringet kommer att ske på stora scenen på skolans baksida. Eleverna kommer att springa ut klassvis med början kl 11:00.

Välkomna att fira våra studenter! 

 

Till dig som ska börja gymnasiet till hösten

 På Fyrkantens gymnasiesamverkan kan du få svar på de flesta av dina frågor om gymnasiet. 

Här nedan ser du de datum som gäller för antagningen.

Vecka 27, början på juli
https://fyrkanten.dexter-ist.com öppnas.
Här finns ditt slutliga antagningsbesked.

25 juli
Sista datum att tacka JA eller NEJ till erbjuden plats. Du gör detta val på https://fyrkanten.dexter-ist.com senast 25 juli. Vi måste ha in ditt svar så att vi får in rätt platser till reservantagningen.

Juli-Augusti
Första reservantagningen sker via webben 26 juli: https://fyrkanten.dexter-ist.com/ Webben är öppen för svar till den 29 juli. Om du vet om att du står på reservplats till ett högre val är det noga att du går in och kollar om du fått ny placering. Du blir alltså automatiskt placerad på den nya platsen. Tackar du NEJ står du utan plats.

Sedan sker nästa reservantagning också via webben mellan den 1-4 augusti.

Från den 8 augusti och fram till 2 september så sker reservantagningen manuellt från kansliet och då ringer eller sms:ar vi till er.

 

 

 

 

 


 

Ladda ner dokument
Råd från elevhälsan till dig s...
Senast uppdaterad: 2022-05-17