Björknäsgymnasiet

 

/DET BÖRJAR HÄR

Björknäsgymnasiet är Bodens största tillväxthus. Hos oss växer du både som individ och människa. Här öppnas dörrar och skapas möjligheter via våra utbildningar där du själv har alla chanser att påverka din framtid. Vi är en samling människor som tillsammans kommer att inspirera, stötta och utmana dig hela vägen. Välkommen!
 

 

 

Läsåret 21-22

I skrivande stund hoppas vi alla att kommande läsår ska bli en återgång till det normala.

Visserligen kommer vi antagligen fortsatt få tänka på att hålla avstånd, stanna hemma vid symptom och att hålla extra god handhygien, men vi kommer att vara en skola med elever och lärare på plats i skolan.

En hel del av pandemirestriktionerna lättas upp under sommaren, men FMH uppmanar oss att inte samla stora elevgrupper i början av terminen.

Vi planerar därför ett klassvis upprop för åk 1.

Den 18 augusti välkomnar vi alla elever, nya som gamla till oss på Björknäsgymnasiet.

Åk 1: Upprop kl 9:00 för samtliga åk 1 elever, men på olika platser på Björknäsgymnasiet. Det kommer att finnas skyltning till respektive lokaler vid huvudentrén.

Åk 2 och 3 : Samling kl 13:00, lokalanvisningar kommer att finnas i Teams.En film från Föräldramötet höstterminen 2020 hittar du här Youtube. Elevhälsan vill även att alla vårdnadshavare gärna ser och lyssnar sig igenom bildspelet på den här sidan. 

Ladda ner dokument
Råd från elevhälsan till dig s...
Senast uppdaterad: 2021-06-29