Björknäsgymnasiet

 

DET BÖRJAR HÄR

Björknäsgymnasiet är Bodens största tillväxthus. Hos oss växer du både som individ och människa. Här öppnas dörrar och skapas möjligheter via våra utbildningar där du själv har alla chanser att påverka din framtid. Vi är en samling människor som tillsammans kommer att inspirera, stötta och utmana dig hela vägen. Välkommen!

 

"Vanlig" skola igen

Visst har det fungerat ganska bra med skola på fjärr och distans, men vi är så glada att ha våra elever och vår personal på plats här i skolan igen. Men för att få fortsätta vara på plats måste vi även fortsättningsvis tänka till kring avstånd, handhygien och viktigast av allt, att vi stannar hemma om vi har symptom.

I år har vi inte haft möjlighet att genomföra ett gemensamt föräldramöte för alla nya vårdnadshavare. Vi hoppas att ni fått bra kontakt med skolan och fått svar på eventuella frågor på  det skolstartssamtal som genomförts eleverna i åk 1. Som komplement till skolstartssamtalen finns här nedan ett bildspel som elevhälsan här på Björknäsgymnasiet vill att ni som vårdnadshavare tar del av.

Våra elever har fått erbjudande att vaccinera sig på skoltid här på skolan. I samband med att eleverna fick detta erbjudande har en samtyckesblankett skickats med eleverna hem till vårdnadshavare. Vaccinationerna kommer att genomföras den 28 september.

Vi planerar för ett Öppet hus den 18 november. Under dagen kommer grupper av elever från Bodens högstadieskolor att bjudas in att besöka oss och se vad de olika programmen har att erbjuda. På kvällen öppnar vi dörrarna för allmänheten och hoppas att både nuvarande och kommande vårdnadshavare kommer och besöker oss.


 

Ladda ner dokument
Råd från elevhälsan till dig s...
Senast uppdaterad: 2021-09-22